HA HA HA

ok, so i have nothing to write about ATM. i've been running around the Bullshido forums for so long now that almost anything i say would be of ZERO interest to the !MA world, i got this by email, so, instant post solution!
have fun testing your wits! i managed to solve 6 or 7 maybe (CORRECTION: FIVE ONLY :'( ), the rest were too hard or too..out of sight :D

here goes:

Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard .


man
1. ------------

board



Ans. = man overboard


Okay, let's see if you've got the hang of it.



stand
2. ------------

i
Ans. = I understand


OK .
Got the drift ?
Let's try a few now and see
how you fare ?



3. /r/e/a/d/i/n/g/





Ans. = reading between the lines




4. r
road
a

d






Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.


5. cycle
cycle
cycle






Ans. = tricycle

Not easy to figure out ha!


0
6. ------------
M.D.

Ph.D.







Ans. = two degrees below zero

C'mon give it a little thought ! !


knee
7. ------------

light







Ans. = neon light
( knee - on - light )


U can prove u r smart by getting this one.


8. ground
---------------

feet feet feet feet feet feet






Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !


9. he's X himself






Ans. = he's by himself

Now u messing up big time.


10. ecnalg






Ans. = backward glance

Not even close ! !


11. death ..... life







Ans. = life after death

Okay last chance .................


12. THINK







Ans. = think big ! !


And the last one is real fundoo - - -


13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...





Ans. = long time no 'C'
( see )
blog comments powered by Disqus